STOP jedům aneb bojujeme proti nezdravému rafinovanému czkru

"Cukrová řepa představuje čistě přírodní rostlinný produkt, ve kterém je spousta vitamínů, minerálních solí, enzymů a hormonů. Cukr získaný z řepy je důkladně očistěn, krystalizován a filtrován. Aby získal bílou barvu je podroben působení jedovatého chlorid vápenatého !!! Do našeho žaludku se cukr dostává jako prvek čistě chemický v podobě sacharózy, zbavený veškerých vitamínů, minerálních solí a biologicky aktivních látek. Aby takový produkt organismus vstřebal, musí se spojit s dalšími látkami. V řepném cukru jsou všechny nepostradatelné složky, ale v průmyslově vyrobeném cukru nejsou. Tudíž je organismus musí obětovat z vlastních zásob. Vápník čerpá ze zubů, proto vznikají zubní kazy, železo a jiné prvky z krve, což vede k anémii, cukrovce, atd. Vědecké údaje potvrzují, že nadměrné požívání cukru vede k zániku cév, mutaci nebo degeneraci buněk, v nejhorším případě k nádorovým onemocněním." Úryvek z knihy Michaila Tombaka.

Proč stále tento bílý jed tolerujeme? Jak je možné, že se dostává i k dětem? Proč s tím někdo něco neděla? Že by lobbing mega korporaci?

MojeStevie.cz už nechce jen přihlížet, přidejte se k nám a pojďme s tím něco konečně dělat!

 

Stop jedum